diumenge, 22 de juny del 2008

Campus Party

Dieu-me “freak” si voleu, però enguany me’n vaig a la Campus Party. I debades. Gràcies al meu bon amic Germán (que és una d’eixes persones que saben moure’s pel món aconseguint les coses by the face mentre la resta les paguen) m’han tocat dues entrades per a la Campus. Així que la última setmana de juliol estaré descarregant l’indicible. Cinc dies a tutti pleni. Estic flipant-la només de pensar-ho. Ahir vaig estar xerrant amb un xic que havia acudit l’any passat i em va contar que en dos dies s’havia baixat la meteòrica xifra de 300 gigues (!)
Avui he començat a confeccionar el meu llistat; una tasca que em portarà dies acabar, doncs he d’anar ben preparada. Òbviament he començat per l’aspecte musical, però aprofitaré també per fer-me amb una bona videoteca. I vinga va... us deixaré que em feu comandes (això sí, dins d’un cert límit).

yujuu!!!


I per a celebrar-ho, què millor que escoltar un autèntic clàssic? Aquesta cançó em posa els pèls de punta...

4 comentaris:

Erec ha dit...

Molt bon tema dels Nitzer Ebb, tinc una versió en directe que empalmen amb la de Murderous, que és genial!

El divendres va tocar McCarthy dels NE amb un francés. El problema és que era un hachazo, en un garito prou pijo (The Mill) i a banda, no és lo mateix vore'ls que vore als Nitzer junts... hmmm.

Salut!

aurora ha dit...

Em pensava que l'actuació seria el dissabte vinent, encara que de totes maneres no anava a anar, per la pasta sobretot. He de confessar, no obstant, que encara no he xafat el garito (The Mill) i en tinc ganes. Tenen una molt bona programació i l'entrada normal no és molt cara, no sé, crec que "pijo" no és la paraula, però ja et dic, potser m'equivoque.

Salut!

PD. Per cert, he visitat el teu blog i m'he rigut molt amb el foro caspa-blaver!

Xavier Martínez ha dit...

Yeeeee, freak ! Tu saps on et vas a clavar ? Mare de deu.....

No cal que et diga que quan et calga una dutxeta, un dinar o un sopar en condicions o xarrar amb una persona sense una pantalla al davant, a peu en menys de 10 minuts estàs a ma casa... Pues eso lo dicho !

Au !

Erec ha dit...

Bo, jo veig que en eixe garito "casualmente" punxen els estils que últimament estan de moda entre els modernos (que sí electro hui, ara de sobte s'ha posat de moda el garage, o els breaks etc). Per a mí això és simplement que volen capitalitzar les modes que sorgeixen i tindre la clientela moderna (i per tant, d'extracció social mitjana-alta, es a dir, que donen diners) garantida. Per a mí això és ser un garito de pijos, encara que tinguen una estètica diferent. Encara que jo he anat eh, i fins i tot vam tocar en un FEA que muntaren allà.