dilluns, 27 de març del 2023

Pròximament...


Des que va nàixer, a l’octubre de 2020, Sampleòpolis s’ha consolidat com un podcast on aprofundisc en diverses temàtiques al voltant de la música electrònica. 


La seua periodicitat mensual m’ha permés endinsar-me en qüestions diverses com l’escena oriental, el french touch, el paper de les dones en la música electrònica, la barreja amb les músiques tradicionals, la ruta, la cultura remix o l’electrònica preciosista, per citar-ne algunes.


Aquesta profunditat feia, al mateix temps, que no prestara atenció a les coses que mentrestant estaven succeïnt. 


Però això va a canviar. En breu posaré en marxa “Píndoles”, l’espai d’actualitat de Sampleòpolis, en el que vull contar-vos totes les novetats (edició de discos, publicació de llibres i revistes, celebració de festivals, obertura de clubs, i en general, tot allò que es moga) a través de la conversa amb els seus protagonistes. 


Ho faré en un format distint, amb una duració entre 20 i 30 minuts i sense periodicitat fixa.


I crec que això farà de Sampleòpolis un podcast molt més versàtil, inclusiu, integrador, enriquidor i amb voluntat de servir d’altaveu d’aquelles iniciatives interessants que es generen. Tot en clau valenciana, per descomptat.


Perquè Sampleòpolis és un podcast per a ments i oïdes inquietes i això no és un simple eslògan.


Estigueu atentes a l’arribada de “Píndoles”, l’espai d’actualitat de Sampleòpolis, pròximament disponible a les plataformes de podcast habituals.