dilluns, 19 de novembre del 2007

Okupant espais. Reinventant nous lideratges.

Segons informen a Mujeres en Red, els propers dies 23, 24 i 25 de novembre tindran lloc a València les II Jornades d'Empoderament i Lideratge per a dones joves. Aquesta és la notícia:


Amb el lema: “Okupant espais. Reinventant nous lideratges”, aquestes jornades pretenen seguir sent un espai de trobada on les dones joves puguem compartir les nostres experiències i coneixements entorn de l'Empoderament i el Lideratge. Eines fonamentals per a poder trobar la nostra pròpia forma de participar en la presa de decisions i la gestió del poder des d'una òptica feminista compromesa i ètica. Som dones amb múltiples vivències i experiències, tant positives com negatives, al llarg de la nostra trajectòria personal i associativa. Quan parlem entre nosaltres i observem el nostre entorn, som conscients dels molts obstacles que tenim per a generar canvis en les nostres organitzacions, siguen mixtes o no. NO són qüestions personals, sinó que tenen a veure amb una qüestió de gènere. Fer visibles altres formes de liderar així com la importància d'empoderar les dones joves per a generar canvis en les nostres organitzacions i per tant, en la nostra societat segueix sent un dels nostres reptes”

Raquel Lobato Agudo. Coordinadora de les II Jornades d'Empoderament i Lideratge per a dones Joves. MJV Las Moiras.

Des del Consell de la Joventut d'Espanya us convidem a participar en “les II Jornades d'Empoderament i Lideratge per a dones Joves” que tindran lloc a València durant els dies 23, 24 i 25 de novembre de 2007. Aquestes jornades pretenen seguir sent un espai de trobada on les joves puguen compartir les seues experiències i coneixements entorn de l'Empoderament i Lideratge com eines fonamentades per a contribuir al foment de la participació en els espais juvenils, en pro d'arribar a la igualtat d'oportunitats en l'àmbit associatiu. El Consell de la Joventut d'Espanya realitza aquestes jornades amb l'objectiu de sensibilitzar sobre la importància de reduir les desigualtats establertes pel sistema sexe-gènere, promoure una major participació i accés de les dones joves a espais de poder i lideratge dintre de les associacions i comprendre i aprendre de les experiències d'altres dones amb la finalitat de generar xarxes de suport entre dones i entitats. Esperant resulte del vostre interès, sense altre particular de moment i esperant contar amb la vostra participació, aprofite l'ocasió per a enviar-vos una cordial salutació”

Rosana Montalbán Moya Responsable de la C.I. Educació Integral

(De moment no hi ha publicada més informació, però estaré al loro d'aquestes jornades, que semblen molt interessants. Salut!)