dijous, 22 de maig del 2008

diferència i repetició: el retorn

Sembla que va ser ahir quan estava a la cafeteria de Tarongers i una idea em creuà la ment a mode de llampec: em faria un blog.
Utilitzant el títol d’un llibre de Gilles Deleuze, a qui estava llegint en aquell moment, diferència i repetició començà a caminar a la xarxa ara fa un any. Sí, amiguets, avui és el primer aniversari del que començà sent un joc i que finalment s’ha instal·lat en la meua vida, ocupant un lloc destacat en la meua faceta comunicativa.

Vull donar les gràcies a totes aquelles que m’heu llegit, que m’heu deixat algun comentari, que m’heu linkat, que m’heu acompanyat en aquesta aventura bloggera i que m’heu animat a continuar. Vull fer també una menció especial al Marc, que ha dissenyat la nova aparença de diferència i repetició, demostrant, com sempre, que és un gran professional i un gran amic, i a l’Ovidi, que m’ha tirat un bon cop de mà amb algunes qüestions d’intendència. GRÀCIES A TOTES.

I com que avui estem de celebració i jo m’he despertat amb una gran energia (estem a dijous!) us deixe la cançó que he estat escoltant mentre escrivia tot açó. I de pas inaugurem un dels canvis més vistosos de diferència i repetició = un post+una cançó.




Ens veiem en la línea del front!

8 comentaris:

Xavier Martínez ha dit...

Per fí !

Enhorabona pel nou disseny !

Per cert, hem de quedar a Torrent a fer un café o una birra, que t'he de contar cosetes...

Un bes !

Paco ha dit...

Per molts anys!. Enhorabona. Diferència i repetició és un dels fixes a les meuves visites per la xarxa.

Una abraçada.

Joan Vecord ha dit...

Molt guapo com t'ha quedat! La lectura ara encara serà més plaent. Endavant, Aurora!

aurora ha dit...

Moltes gràcies xicons!

Felip ha dit...

T'ha quedat genial :)

Felicitats, i que seguisca per molts anys!

Víctor ha dit...

Felicitats, t'ha quedat molt be el nou diseny!

Que siguen molts més!

Unknown ha dit...

Felicidades!! por tu primer aniversario, que continue en marcha!! Eso significará que tienes ganas e ideas para escribir, ilusión y sobretodo tiempo libre. El blog a quedado mu chulo, con ayuda de tus colaboradores. Tu foto también esta muy bien, gracias a tu sonrisa, tu peinado moderno y al fotógrafo ( que tiene merito ya que no te dejas hacer fotos), :D.
También a destacar, la gran idea de 1 post, 1 canción.

aurora ha dit...

Gràcies a tots pels ànims! Mentre tinga temps lliure i ganes, com diu el Jose, estaré al peu del canó.
Una abraçada molt forta!