dijous, 19 de juny del 2008

España i Israel = Països de merda!

Fa unes setmanes, vaig veure aquest vídeo en els informatius de Telecinco.



I vaig pensar, doncs sí, és veritat. España es un país de mierda. I com que sembla que en el món en el qual vivim les veritats ofenen, una organització prosionista ha fet aquest vídeo per a que els espanyols se senten ofesos per la imatge que es dóna del seu país, per a que sàpien com se senten els israelians cada dia. Doncs mireu, espanyols i israelians, us foteu: teniu un país de mierda i "quien se pica ajos come".

Però és que la cosa no acaba aquí. Si visiteu www.paisdemierda.org, us apareixerà un tal David Navarro (que va néixer a Espanya, però que viu a Israel) i que ens mostra les imatges que nosaltres veiem cada dia d'Israel (imatges de violència contra la població palestina que són 100% reals, cosa que el tal David pareix oblidar) i les que ell veu. A continuació ens proposa un joc per a que sapiguem quina meravella de país és Israel. Si voleu, podeu provar a jugar, però no us el recomane. Jo em quedaria amb aquest altre vídeo, que es va penjar al Youtube fa un parell de setmanes en resposta, precisament, a esta immunda campanya mediàtica prosionista.

4 comentaris:

Alfredo Leopoldo Manfredi Torrecuadrada ha dit...

Molt interessant el teu post. Vaig a escriure algo sobre el tema en La Tinta. I també sobre els cantants de Rebel Díaz, detinguts l'altre dia al Bronx.

Víctor ha dit...

MMM...tu per què em xafes el Post? Porte tota la setmana buscant documentals sobre Palestina i Israel per a fer un post correcte i va tu i em poses açò... jejeje

Doncs la veritat que aquestos dies he estat estudiant aquest conflicte i he llegit articles que m'han fet gaudir de la història com feia temps que no ho feia en aquesta carrera. M'han fet gaudir tant que ja sé quin camp vaig a especialitzar-me. El de les relacions internacionals entre països o algo destinat a analitzar els enfrontaments culturals, nose ja vorem. He llegit articles sobre
un israelià que li diuen Pappe, el qual ha tingut que estar exiliat pel seu llibre "Historia de la Palestina Moderna. Un territorio, dos pueblos". Una passada, a més fa un anàlisi brutal sobre el problema de gènere en el problema israelià-palestina. A més, també m'han dit que em llegisca un llibre que es diu "El muro de Hierro" d'Avi Slahaim o algo aixi. En fi, l'examen no crec que estia apte però alemnys m'ho he passat be llegint...

XMP ha dit...

Deu ni do quanta demagògia cap en pocs minuts i una pàgina web... Potser ens podria explciar aquest noi qui és ell per plantar-se a Palestina, matar la seva població, desplaçar milions de persones i plantar una bandera diferent dient: mi pais.

No n´hi ha ha dit...

Quina raó hi tens. Jo quant vaig vore l´anunci pensí. "quina colla de cabrons". Espanya és un país de merda, a on es tortura i reprimeix. Però israel no hi està per parlar molt del tema a on encara es tortura i reprimeix més!! Puta espanya, puta israel!