diumenge, 26 d’octubre del 2008

Adéu Greenspace. Hola The Mill.

COMUNICAT DE LA PLATAFORMA SALVEM EL CABANYAL

Si creuen que amb la censura política van a parar la resistència per un Cabanyal rehabilitat i sense destrucció estan molt equivocats. Seguim endavant amb tota la programació de la X Portes Obertes inclòs, és clar, el concert del 31 d'octubre que se celebrarà en THE MILL, Carrer Pare Porta 2, al final de l'Avinguda del Port.
Ahir, dijous 23 d'octubre, es va firmar el contracte amb l'empresa que gestiona aquest local.
Volem assenyalar que la venda d'entrades continua a bon ritme i concretament en el dia d'ahir es van vendre tres vegades més que en tot el primer cap de setmana de Ports Obertes. Omplirem.


LA PLATAFORMA VOL POSAR DE MANIFEST ELS SEGÜENTS FETS EN RELACIÓ AL VET IMPOSAT PER GREENSPACE.


1. Que els espais públics, i Greenspace ho és, estan a disposició de la ciutadania en general i no al servei d'una persona o partit polític. La prohibició de la festa de Salvem el Cabanyal és un acte que atempta a les llibertats bàsiques reconegudes a la nostra Constitució.
2. Que el procés de negociació i lloguer de l'espai per al concert va ser sempre transparent i a l'empresa que gestiona aquest espai públic se li va facilitar tota la informació que ens van requerir en el moment i forma adequats: van conèixer els artistes que anaven a intervenir i el disseny del cartell anunciador, que estava en el seu poder des de fa diverses setmanes. De fet Greenspace tenia anunciat l'acte en seu pagina web i també l'Ajuntament era coneixedor ja que està anunciat a l'Agenda de la web municipal.
3. Que en ningun moment l'empresa gestora de Greenspace s'ha posat en contacte amb la Plataforma Salvem el Cabanyal per comunicar la suspensió de l'acte.
4. Totes les declaracions que han realitzat els responsables de Greenspace són falses i considerem que han estat motivades per pressions polítiques i han sacrificat els principis bàsics de la llibertat d'opinió i crítica política per mantenir la concessió d'aquest espai públic.


Atentament, Plataforma Salvem el Cabanyal

1 comentari:

òscar ha dit...

Ràpida resposta de la gent del Cabanyal, felicitats per la reacció. També és bona noticia que hi hagen sales que estiguen dispostes a cedir l'espai.

I clar això ha servit, segons el comunicat de Salvem el Cabanyal, de propaganda viral, si ja s'han venut, des de la noticia, més entrades que les que portaven venudes... Enhorabona.

PS: Sóc lector via RSS, millor dit, intente ser-ho, i la mitat de voltes no llisc el que poses perquè al Google Reader només ix el títol de l'article, no podries alliberar tot el text per poder llegir els articles completament al Google Reader (o qualsevol lector de rss)? Moltes gràcies per avançat.