dijous, 23 d’octubre del 2008

Censura en verde



Després d'una història certament rocambolesca, finalment no es farà el Cabanyalloween. Heineken ha anul·lat la festa que la plataforma Salvem el Cabanyal tenia prevista per al proper 31 d'octubre al Greenspace.


Els promotors de la sala es defensen dient "Queremos que el Greenspace sea un recinto de referencia cultural y no un lugar en el que se den mítines políticos, sean del color que sean. Eso nos da igual. Nosotros lo que queremos es que Valencia tenga en el Greenspace un centro de referencia cultural en España y toda actividad con contenido político jamás tendrá cabida".

Siguen del color que siguen? Sí, ja. Què curiós que l'empresa cervesera siga la gestora d'unes naus propietat de l'Ajuntament de València i que no permeta a una associació veïnal incòmoda per al Consistori dur a terme les perilloses activitats programades:

El fet, tot i ser escandalós, no m'ha estranyat gens. A València, desgraciadament, estem massa acostumades a estes coses. Ara, que jo us dic una cosa: que es claven la seua birra pel cul (al cap i a la fi és una autèntica merda). A partir d'ara no beuré Heineken.

4 comentaris:

Xavier Martínez ha dit...

El tema de la birra és una qüestió purament de gustos, però el tema de la Sala Grinespeix és de jutjat de guàrdia. Tal vegada deuriem enviar-los mails dient-los que no pensem tornar per allí, si ells no creuen en la llibertat d'expressió nosaltres no els anem a financiar, així de senzill.

Potser caldria apuntar-s'he aquesta història a un post-it i penjar-lo a un lloc visible en casa per a quan vinga algun grup "super moderno" i "super estupendo" a tocar a eixe garito tan "cooooool", recordem que no se'ns ha perdut res allí i que podrem viure igual de bé sense anar a vore'ls.

Vent d Cabylia ha dit...

Què fort! Boicot!? Sí que caldria enviar-los, si més no, alguns centenars de correus per dir-los que, a banda de la vergonya ètica, estan perjudicant la seua imatge de cara a molts dels seus potencials usuaris.

Víctor ha dit...

M'aderisc al boicot a Heineken!

Em sap mal però t'he plagiat la notícia...L'he vist tant interssant que no he pogut ressitir a parlar sobre ella...

Haurem de quedar per fer-nos unes birres, no Heineken, i posar-nos al dia perquè com no vaig a la festa no se veurem.

Ja saps que a Bocairent estas convidada quan vulgues!

Felip ha dit...

Quins impresentables. El pitjor és el que tu dius, que això a València està a l'ordre del dia...:S