dilluns, 16 de març de 2009

"Vostè és imbècil?"

Divendres a migdia. Andana de l'estació del metro de Colón. Dues dones mantenen una conversa. En passar pel seu costat, sent a una dir-li a l'altra: "y quería levantarse a las seis de la mañana para estudiar (segons sembla, en referència a la seua filla), pero a mi me parecía una barbaridad, prefiero que suspenda". Jo flipe, literalment, i em quede amb ganes de cridar-li: "però, vostè és imbècil?". I és que no em cap en el cap que preferisca que la seua filla suspenga una assignatura amb tal que no faça l'esforç d'alçar-se a les sis del matí. Segur que si se'n va a esquiar a Andorra no li pareix tant inhumà aixecar-se prompte. De veritat, l'actual sobreprotecció parental és de jutjat de guàrdia. Primer; no crec que la seua filla mora per alçar-se un dia ben matí a estudiar. Totes ho hem fet. Jo, durant la carrera, de fet, vaig anar més enllà en arribar a un examen oral després d'estar més de 24 hores desperta, estudiant. I no m'he mort! Però en segon lloc, segurament si la seua filla haguera estudiat un poc cada dia, no hauria d'alçar-se de matí. Aquestes actituds sols serveixen per a una cosa: criar subnormals profunds. I els efectes ja són ben a la vista.

3 comentaris:

Paco ha dit...

Si treballares amb nanos, fliparies de la quantitat de tonteries que pot fer i dir un pare o una mare ultra protectors. Increible. Algun dia et contaré i veuràs.

A cuidar-se.

Paco ha dit...

Per cert, veig que tens entre mans al Kerouac. Grandíssim llibre i millor autor.
Espere que el gaudisques tan o més que jo.

ara sí, adéu

fes-t'ho mirar ha dit...

Hola,

A Fes-t'ho mirar em pensat en tu per a una iniciativa que estem tirant endavant. Porta per nom Recontravirgos i els objectius que persegueix són ben innocents: únicament fer rebombori i estimular la creació artística, utilitzant l'obra de J. Bernat i Baldoví, El Virgo de Visanteta, com a excusa, enguany que s'acompleixen 200 anys del naixement d'aquest il·lustre suecà. Creguem que pot ser interessant i engrescador, un vertader desgavell col·lectiu; per això, ens agradaria que participares, que jugares amb nosaltres.

Si encara estas llegint, una de dos: o encara no t'ha donat temps de reaccionar, o és que t'interessa, ni que siga una miqueta, tot açò que t'estem contant. Si és així, passat pel blog que hem creat per a l'ocasió: http://virgodevisanteta.blogspot.com/

Allí trobaras informació més detallada sobre com participar en aquesta destrellatada iniciativa.

Gràcies.