dijous, 23 de juliol del 2009

(In)cultura

Es queixava l'amic Alfred l'altre dia que la programació cultural ideada per les institucions valencianes per al mes de juliol era pràcticament demencial. I, llevat d'alguna que altra excepció, té tota la raó del món. Ara, Alfred, et dic una cosa: el futur pinta més negre encara.

Més encara? Sí, més encara. No sé si us heu assabentat del pitote que està liant Rus amb el Teatre Principal. Imagine que sí. Ja sabeu, vol revisar les condicions de la cessió del Teatre, que pertany a la Diputació, però que es va cedir a la Generalitat en temps de Lerma amb un conveni que ha estat renovant-se automàticament fins ara. El rerefons de la història és la coberta de la plaça de bous, el projecte estrela de la institució provincial, perquè clar, a Rus el que li interessa de veritat són els bous i no eixes mariconades de la dansa i les arts escèniques. Però aprofitant que 'qui porta els pantalons' és ell, doncs quin millor moment que ara per a plantar-se i demanar més poder per a la Diputació a l'hora de programar els espectacles.

Val que la tasca de la Consellera és infame, però aneu preparant-se: amb Rus la revista i el costumbrisme més caspòs pegarà fort al Principal. A no ser que el PP cumplisca la seua promesa electoral i li compre l'edifici a la Diputació. O això, o el plats forts seran Arévalo i Norma Duval.

3 comentaris:

Juan E. Tur ha dit...

Dona, ara anuncien Mamma Mia per a la propera temporada, després d'haver dut el infame musical de Mecano la passada. Pot fer-ho Rus pitjor encara? Si que seria infame doncs.

Paco ha dit...

Al poble ja fa molts anys que patim al personatge aquest. A caspós, folclòric i cutre no el guanya ningú. Al proper "Sona la dipu" convidarà a Lina Morgan, temps al temps.
Grandíssim el llibre que tens entre mans. Dels meus preferits.
Vaig fer una ressenya al blog, fa un temps.
www.socelqueveus.blogspot.com/2008/01/sangre-fria-truman-capote.html

aurora ha dit...

Tur: Que si pot ser més infame? És una pregunta retòrica? En mans de Rus tot és possible, amic meu. Que passes un bon estiu!

Paco: Que et vaig a contar a tu de Rus? A un socarrat no li pot sorprendre res d'aquest enanito paleto. D'altra banda, ja no em queda molt per a finalitzar el llibre de Capote... el ressenyaré. I bo, gràcies per comentar-me des de l'Ulster! Espere que estigues de categoria, i a vore si trobes un moment per a posar-nos al dia de l'actualitat norirlandesa!

Besets als dos!