dijous, 21 de gener del 2010

60.000 euros... i pujant

Fa algun temps vaig llistar en aquest blog les 25 (!) sentències en relació a que el català i el valencià són la mateixa llengua, que el conseller d'Educació Alejandro Font de Mora es passava (i es continúa passant) per l'arc del triomf. Avui, gràcies a El País, podem anar més enllà i quantificar monetàriament el que ens costa (a totes les valencianes) la insubmissió d'aquest energumen a la lògica, a la raó i, especialment, a l'estat de Dret amb el que tant es plena la boca el seu partit:

60.000 euros

La qual cosa em porta a pensar que, de viure en una societat "normal", sense governants temeraris com la nostra, eixos diners podrien gastar-se en reduïr una miqueta les desigualtats i la injustícia social, que creixen cada dia més, com es pot comprovar, per exemple, en el post immediatament anterior a este.

2 comentaris:

Marià ha dit...

I desprès diuen que els grups "nacionalistes" perden el temps en la discusió i no tenen objectius.
Les xifres que dius, són imorals. Quantes coses de profit es podrien fer...

Marc Guinjoan ha dit...

És una autèntica vergonya com persisteix el PP amb el secessionisme lingüístic.
Per la seva part és normal que intentin una vegada cada un cert temps "colar" el truc de la llengua; ara bé, el que no és normal és que això es vagi fent de manera contínua, sense cap mena de respecte a la justícia. Què passaria si un lladre, el dia que surt de la presó tornés a robar, i així successivament sense aprendre'n? doncs que probablement les institucions penitenciaries li pendrien la matricula i no el deixarien sortir al carrer tan facilment; o potser el portarien en un centre psiquiàtric...
Doncs això és el mateix que fa el PP. Ells, que són els més constitucionalistes, són els primers de riure's de la justícia d'aquest estat.
I el que és pitjor: al lladre la societat el marginalitzaria. El PP, sorprenentment, només fa que augmentar els vots...
Lamentable tot plegat!

salut i felicitats pel bloc!