dilluns, 22 de març del 2010

Matthew Herbert dixit

"En un món post-freudià de constant autoanàlisi [l’hedonisme] és un dels pocs llocs en els quals es pot "ser". Un lloc per a escapar del teu jo altament estructurat. Tanmateix, per a un ciutadà britànic... de què estem escapant? Som els invasors, els opressors... La població hauria d'estar amotinant-se".

"Ens han venut la idea de que la societat és un estat constant de progrés. Cada tecnologia és superada per la següent. Hi ha pocs moments per al pensament, i molt poc espai per a la discussió. Tenim poblacions que no voten però que saben com enviar missatges amb foto a través del Bluetooth".

"M'agradaria escriure una cançó d'amor, però he perdut la meua virginitat: una vegada t'adones que el món va malament, fas alguna cosa al respecte. Pensar en el Govern et porta a pensar en la monarquia, que et duu a la religió, al sexe, a l'economia... Se suposa que som els contadors d'històries d'avui. Si no parlem de la guerra, de què parlem?".

"Crec que la responsabilitat individual és la base del canvi polític. Les meues crítiques van cap a la gent que ho està fotent tot. Pontifica't, per exemple, està dirigida directament al Papa".

"[Una big band] és una metàfora de com organitzar el món: amb espai per a expressar-se però treballant units per tal de crear quelcom millor".

---

Activista i gran músic, ha tret nou single - "Leipzig"- del que serà el seu nou disc - "One one" -: