divendres, 8 d’octubre del 2010

Set reportatges per a la inclusió

Amb motiu de la setmana contra la pobresa i l'exclusió social, es presenta el dia 14 d'octubre a las 19h en la parada de Colom (Pl. dels Pinazo, València), un llibre, una exposició fotogràfica i un documental en el que s'aborda la situació de set persones diferents amb risc d'exclusió social: una presidiària, una persona sense llar, una dona maltractada, una prostituta, un matrimoni de migrants, una dona gitana i una refugiada. Aquests perfils han sigut triats per les ongs que pertanyen a la Xarxa Contra la Pobresa del País Valencià, entre d'altres, CEAR-PV, Nova Feina o Fundación Secretariado Gitano.

El documental està realitzat per l'amic Samuel Sebastian, a.k.a. Lovesick, que anteriorment ja havia realitzat diferents documentals socials reconeguts internacionalment.
Els fotògrafs són: Bustamante, Alberto Sáiz, Biel Aliño, Ana Yturralde, Benito Pajares, Daniel García Sala, Eva Máñez.
Els redactors són: Xavier Aliaga, Héctor Gozalvo, Anna Gimeno, Teresa Domínguez, Paco Simón, Joan M. Oleaque, Nuria Tendeiro.

Us en deixe el tràiler:


Siete reportajes para la inclusión (2010) from LoveSick on Vimeo.

1 comentari:

AlfredRussel ha dit...

El trailer, magnífic (amb evocació a la "Cançó del Llaurador" de l'Ovidi, veritat?), la causa no cal dir-ho. Cadrà veure-ho tot plegat. Gràcies pel suggeriment!