dijous, 27 de setembre de 2007

JU JA

Aquesta nit comença el Circuit Café Teatre 2007-2008, o el què és el mateix, la VII temporada. Per als què som asidus, avui es tracta d'una data molt esperada, i més quan, actuen els veterans i destornillants JU JA.

Als qui els coneixeu, què us vaig a dir! però als qui no... no s'ho perdeu, plorareu de la risa. I per anar obrint boca, la promo de l'espectacle d'aquesta nit.

http://www.youtube.com/watch?v=zkpNImucjok

I la info de la pàgina del circuit!

APERTURA VII TEMPORADA
CIRCUITO CAFÉ TEATRO SAN MIGUEL VALENCIA
Como todos los años, el próximo jueves 27 de septiembre a las 20.30 horas celebraremos en el Teatre El Musical (Barrio Cabanyal-Canyamelar) nuestra ansiada fiesta de apertura; pistoletazo de salida para una nueva temporada del Circuito Café Teatro San Miguel Valencia.
Una animada presentación donde daremos a conocer las novedades del esta VII Temporada (que no son pocas) y para la cual, este año más que nunca, necesitamos la presencia del grandioso público del Café Teatro: !TU PRESENCIA es imprescindible!
Sorpresas e invitados inesperados todo ello aderezado con grandiosas colaboraciones harán de ésta una noche para recordar (o por lo menos para no olvidar). Y de postre la actuación de JUJA con su espectáculo "Trapos sucios".
Después de todo esto: ¿AÚN DUDAS EN VENIR? Vale, pues si vienes y te quedas hasta el final, te invitamos a una de nuestras famosas "picaetas" tras la actuación de JUJA.
TE ESPERAMOS

2 comentaris:

juja ha dit...

Hola! som els juja. Moltes gràcies per la publicitat tant bona que ens has fet. T'esperem a qualsevol actuació, tens una copa pagada.
b7s

Aurora Mora ha dit...

Hola Ju, hola Ja,

de res, xicons, de res. Gràcies a vosaltres per fer que em partisca el cul i molta sort amb els vostre espectacle.

Un beset!

PD: Tot un detall lo de la copa, a veure si se la fem junts!