dissabte, 15 de setembre del 2007

Una banda sonora per a navegar per la xarxa

(Entrada publicada originàriament el 13 de juny de 2007 al bloc cat.bloctum.com/diferenciairepeticio)

Hola!!

Sí, sí, sí… he sobreviscut als exàmens!!

Així que ara no us aneu a lliurar de mi fàcilment (què us pensàveu?). Vinc a donar-vos un consellet: escolteu bona música mentre esteu connectades i connectats a la xarxa! Que… com fer-ho? Doncs només heu d’entrar a http://www.barracamusic.com/ i deixar-vos deleitar per la peazo sessió que es marca el meu bon amic Raúl Remujo (a.k.a. ACTIVE SENSE), resident de Barraca des del passat 19 de maig (enhorabona, Raúl!!).

De pas què parlem de bona música i de la millor discoteca (no en va es coneix com la Reina), que ja té publicitada una nova visita de Richie Hawtin el 14 de juliol (ben acompanyat per Magda, entre altres), us deixe un vídeo d’una de les millors festes que m’he pegat en eixa fantàstica sala (perquè sí, jo estava dintre del mogollón), precissament en la última actuació de Hawtin.
Per suposat, que el catorze la liem. Si algú vol apuntar-se que ho diga i que no plore després.

http://es.youtube.com/watch?v=LFZdgKY_XkU

2 comentaris:

aurora ha dit...

Vos he caçat !!! Que feieu cantant Kraftwerk? Aixo es un sacrilegi !! XDDD . M´heu fet reir els 2. Espere que esteu be. Per si voleu que estem mes en contacte el meu messenger es activesense@hotmail.com. Agregueu-me y parlem quan volgau. Un besset !!!!!

p.d: Feia com 10 anys que no escrivia en valenciá, no se si estara be o n´hi haura alguna anglesada xDDD

Raúl

aurora ha dit...

Hombre!!

Però quina alegria!!! Trobar-te per ací… què passa que si parlen de tu tens a la xarxa de seguida te trobes? Pos molt guai, no? Em quede la teua adreça perquè, encara que no tinc internet a casa, puc escriure’t de quan en quan…

Per cert, què passa amb l’actuació de Kraftwerk? Te mola, eh? Si és que estem fets uns artistilles…
Bueno, m’alegre molt de què m’hages deixat un missatget, jo volia fer el mateix al teu espai, però, sincerament, no sé com… també m’alegre molt de què l’hages deixat en valencià i com no! m’alegraré molt quan et veja a Barraca el 14… perquè no pots fallar… un beset!

Aurora.