dimecres, 31 d’octubre del 2007

They are the night


Sí. Vaig a poder fer realitat un dels meus somnis. The Chemical Brothers aterren a València el proper 1 de desembre, concretament a la Fira de Mostres.

Hi ha un tal Karlitoss de Xirivella que diu al seu bloc que fa anys haguera anat a comprar l'entrada, però que 'els germans químics' ja no són el què eren. Molt bé, Karlitoss, això és el què has de fer, quan més gent crega que és millor no anar al concert i estalviar-se 35 lerdos (si l'entrada és anticipada o 40 si és a guixeta), més amples estarem la resta i millor podrem gaudir d'aquests dos genis de la música. Perquè jo faré tot el què puga per estar a les primeres fileres per ballar els seus clàssics però també els últims bombazos que han tret.

DO IT AGAIN!



1 comentari:

Paco ha dit...

Ei Auroreta, en primer lloc felicitar-te per la inclusió del teu blog als recomanats de l'Avanç. Després, dir-te que la festa fou un èxit, la veritat és que el carrer del Terra estava de gom a gom i ferem un festorro molt guapo. Dona, al Carme haguera estat més guapa però ens va quedar molt digna.
El tema del blog, la verita és que no se com fer-lo xulo, no m'agrada el disseny actual, però com que per mi és més important el contingut que el continent, doncs...
una abraçada i cuida't el trancazo.