dimarts, 25 de març del 2008

Viatge a altres èpoques

Aquest matí he estat fent neteja dels armaris de la meua habitació i buff! he trobat un grapat de coses que m’han fet rememorar èpoques passades… la veritat és que hi havia una miqueta de tot: des de coses de la meua infantesa, passant per la preadolescència, l’adolescència i un passat una mica més actual.

Des de la nina de la primera comunió (“Helen”), la llavadora de Chabel, o la casa de Mr. Potato fins un fum de pamflets i propaganda política diversa, passant pels diaris de la meua adolescència (què fuerte!) o els exàmens de literatura espanyola de l’institut (que mai baixaren de 8, eh?). També he trobat coses realment surrealistes, com per exemple el got de cubata on va beure Justine Frischmann, líder del ja desaparegut grup “Elastica”, al concert que van donar, el 13 de desembre de 1995, a la fantàstica sala “Arena” (també ja desapareguda) o uns condons amb sabor de maduixa de la marca “Pepino”, que un amic em va portar com a souvenir de la República Txeca.

Altres coses que m’he trobat: una pitillera amb paper de fumar, les cartes que em va escriure el meu estimat Joâo des de Brasil, la col·lecció de cromos de Bola de Drac, postals diverses, un parell de cerveses d’importació (merda!ja caducades), anells de la meua època “heavy”, les meues primeres ulleres de sol… en fi, tot un món de records que m’ha alegrat la sessió de neteja i el dia.

2 comentaris:

Alfredo Leopoldo Manfredi Torrecuadrada ha dit...

Iee! tota una vida en un armari. L'altre dia també vaig fer neteja per casa i vaig trobar...

...un número d'El Temps de l'Octubre del 99 amb un article del nostre colega P.C. sobre les raves! (amb fotos seues d'una rave a Londres i tot; que bé que s'ho monta). En el mateix numero també va una columna de l'estimat i desparegut Ramon Barnils i de Xavier Vinader.

Xavier Martínez ha dit...

Xè ! Mâ que dur-te uns condons de la República Txeca, en la de souvenirs comunistes que hi ha ??? !!!

Quines amistats !!!! (Potser el gust a maduixa no era el més idoni, tal vegada...)