divendres, 24 de juliol del 2009

Últim dia...

Sí, amics. Avui és el meu últim dia de treball. Dilluns comence les vacances *. I quasi pot dir-se que ja tinc la ment en un altre lloc, molt distint on estic materialment ara mateix. O siga, que el meu cos es troba en el despatx però la meua imaginació està, com dirien els Obrint Pas, lluny d'aquí. Servisca açò com a excusa per a comunicar-vos que aquest blog se'n va de vacances uns dies. Això sí, tampoc descarte una retrasnmissió des d'on estaré. O siga, ací:



Servisca, sobretot, per a què no us trobeu amb Rus cada cop que entreu a diferència i repetició. Entenc que és massa desagradable...
Bessos!

* Vacances: estat natural al que tendeixen els essers humans en quan passen a la fase adulta i s'integren a la vida laboral. La resta d'estadis al llarg de la seua vida són artificials i suposen una alteració de l'estat òptim per al desenvolupament de la seua activitat.
Mireia dixit.

6 comentaris:

Jesús Párraga ha dit...

Bones vacances Aurora.

aurora ha dit...

Moltíssiiiimes gràcies! Igualment!

Comtessa d´Angeville ha dit...

A passar-ho bé!! A L'Albir és on vas??? Adore aquella zona, vaig estar vivint a Altea un temps (breu) però durant un temps (llarg) estava per allà cada pocs dies. Bones vacances!!

Toni En Blanc ha dit...

Aleshores bones vacances! Disfruta-les :)

Óscar Pardo de la Salud. ha dit...

Pásalo a tope, disfruta y sobre todo desconecta de la rutina.
un saludo.

segonpremi ha dit...

Fa bona pinta. Gaudeix les vacances, que segur que són ben merescudes!