dimarts, 19 de gener del 2010

"To shoot an elephant"

Projecció: demà, 20 de gener, a les 19h. al c/La Nau (Universitat de València)

El 18 de gener de 2010 es compleix el primer aniversari de la fi del bombardeig d’Israel sobre Gaza, un atac que va durar des del 27 de desembre de 2008 fins el 18 de gener de 2009 i que va acabar amb la vida de 1.412 palestins. El documental "To Shoot An Elephant" (TSAE) narra, des de l’interior de la Franja de Gaza, el que va ocòrrer durant aquells dies. Convertit en narració directa i privilegiada dels bombardejos, vol ser una eina per fer front a la propaganda israeliana i al silenci internacional.

Per la seua condició de testimoni de la població civil, TSAE es converteix en material legítim per narrar el que allí va ocórrer. Una imatge insubstituïble per veure el que oculten els mass media, una banda sonora privilegiada per escoltar als qui viuen baix el control sionista...

Fragment de realitat que mostra com és la vida en una guerra en la qual no hi ha possibilitat d’escapar.

- Direcció: Alberto Arce i Muhammad Rujarallah.

- Organitza: El Grup de Treball de la Pel·lícula, que és qui realitza la crida per a una "Acció-Projecció Global des de Gaza"

- Col.laboren: Ca Revolta, Palestina Lliure, Universitat de València, Xarxa de Solidaritat amb Palestina de València i Comunitat Palestina de València.