diumenge, 21 de març del 2010

Se suposa que és un complit

L'altra nit, mentre estava al pàrquing d'una famosa discoteca fent botellón, un xic a qui acabava de conéixer feia unes hores em va dir, enmig d'una divertida conversa: "Em caus de puta mare, eres com un tio". Jo no sabia què respondre. Simplement vaig dir: "Gràcies pel que se suposa que és un complit". Què havia de dir? No és la primera vegada que un home m'ha fet un comentari semblant. No sé, per una banda és bo, perquè vol dir que quan em coneixen em veuen com una igual, però per altra, demostra la distància que hi ha entre ambdós sexes i el treball que ens queda per fer.

8 comentaris:

joanfer ha dit...

Ostres! Déu n'hi do amb el comentari, no?
La veritat és que sobta. Jo ara mateix em pregunto quina cara posaria si em diguessin "ets com una tia" i, la veritat, és que no sabria què pensar. Suposo que és una forma de dir-te "no ets, no et comportes com els o les del teu sexe"... I realment som tan diferents?
Potser sí... o no!

mireia ha dit...

Em va passar el mateix divendres a la nit a Ca Revolta. A meitat nit se'm va apropar un tipo i va començar a parlar. No se de què parlàvem exactament però em va preguntar quin era l'últim llibre que m'havia llegit i després de parlar sobre el llibre em va dir "eres guai, eres lista". En realitat també li vaig dir "gràcies" pq no sabia ben bé què dir, però no vaig poder evitar pensar "què trist, amb quin tipus de ties es deu relacionar aquest pavo? És un complit o un al•legat contra el sexe femení? " Res, un desastre.

Jesús Párraga ha dit...

No li pegueu més voltes, segurament són estratègies de borratxo per a lligar. Jo és que no sé com es fa ara això perquè fa prop de vint anys que no m'emborratxe... Bé, ni tampoc no lligue, collons, que al final cal dir-lo tot, xé, com sou les dones...

aurora ha dit...

Doncs Joanfer, imagina que t'ho digueren. Dependria del context, clar. Supose que si algú t'ho diu quan estàs netejant la casa o cuidant dels teus fills podria considerar-se un complit, però en una altra situació... no ho tinc tant clar.

Mireia, sabria que m'entendries perfectament, perquè en això som prou paregudes. Nosaltres estem acostumades a tindre amistats mixtes i clar, eixes coses ens xoquen, però així són les coses i costa molt canviar-les.

Jesús Párraga ha dit...

Aurora, trobe que tens alguna cosa trencada a l'ordinador: són les 14:38 i ara voràs l'hora que fica al comentari...

Jesús Párraga ha dit...

Veus?

aurora ha dit...

Jesús, no t'he deixat de banda deliberadament en la meua resposta. Es veu que hem publicat el comentari més o menys alhora. L'acabe de vore. Bé, no sé si intentes llevar-li ferro a l'assumpte, però et puc assegurar que res més lluny de la realitat.

Jesús Párraga ha dit...

Home, efectivament intentava llevar-li ferro. De totes maneres, en la meua opinió si un tio li diu a una tia que pareix un tio la resposta més adient (i ètnicament pura) és la següent: "VES A FER LA MÀ! o a ta casa a vore El hormiguero."