dimarts, 20 de juliol del 2010

Una visió divertida de la manifestació del 10-J

HitMani from El Bixo on Vimeo.


Gràcies a R. B. per fer-me arribar el video!

P.S.
Curiosament i com podeu comprovar tot just dalt, aquest video ha estat censurat a Vimeo. En buscar-lo al Youtube, em trobe amb el següent avís: Este vídeo incluye contenido de Constantin Film, que lo ha bloqueado por motivos de derechos de copyright. COPYRIGHT, CLAR, CLAR, PER AIXÒ NO S'HA ELIMINAT AQUEST ALTRE QUE UTILITZA LES MATEIXES IMATGES PERÒ FENT UNA PARÒDIA DE LA SÈRIE "LOST".

Sols em queda, per tant, reenviar-vos a la pàgina del seu autor, on podeu vore'l ací.

1 comentari:

Anònim ha dit...

ieps aurora,

poca estona després d'enviar-lo vaig veure que el treien de vimeo i de youtube, però només aquest. com dius, és que això pica... jo em vaig fer un fart de riure

aprofito per comentar-te, tot i que fa mooooooolt de temps que no ens veiem, que em vaig quedar prou parat amb això d'EUPV... no comparteixo la teva aposta, però vaja, saps que molts ànims en aquesta aventura i al cap i a la fi que hi facis bona feina (no dubto que ho faràs i que discutiràs tot lo discutible i més ;) )

per mi l'aposta segueix sent la CUP, sigui a Catalunya sigui al País Valencià, L'esquerra indepe ha d'acabar d'aclarir-se conforme si vol provar de ser alternativa política o no. Les organitzacions són eines, i cal reflexionar sobre si ens dotem d'eines útils o no i si no ho són com fer que ho siguin. Massa lentament (massa!) però podríem dir que anem pel bon camí

però no et fotré més rotllo per aquí, que no em podria expressar com voldria a nivell de matisos i demés (que n'hi ha, i molts)

una abraçada molt grossa ;)

roger b