dijous, 20 de setembre del 2007

Ciutat del terror 2009

(Entrada publicada originàriament el 26 de juliol de 2007 al bloc cat.bloctum.com/diferenciairepeticio)
Confirmat. La propera edició de l’America’s Cup tornarà a ser a València el 2009. La imatge de Rita i Paco Camps (amb la ministra Salgado) denota alegria, és evident, però no sorpressa, com també és evident. M’agradaria saber quines són les prebendes pagades a Michel Bonnefous, el president d’America’s Cup Management (ACM), per a que València siga de nou la seu de la competició de vela.

Clar que sóc conscient que això no ho sabrem mai… La ciutadania no s’entera dels negocietes de les élits valencianes i molt menys si un diari com Levante no està disposat a ventil.larles… És evident que la independència dels mitjans de comunicació es queda en l’aire si el partit que defensen també està per la tasca de posar València en el mapa a cop de macro-esdeveniment.

Per què… a qui li importa que a València bufara massa aire o massa poc i que els barcos no pogueren eixir a la mar? Evidentment a ningú, el que està en joc no són precissament els barquitos de vela, sinò la pasta, el prestigi i el poder. I d’això el PP valencià en sap molt.

Desgraciadament, les ciutadanes valencianes de segona fila estem condemnades a patir quatre anys (i dic quatre per dir alguna cosa) més d’indiferència i menyspreu per part de l’Administració: s’ha de contentar als pastosos de Dolce & Gabbana i sobretot, s’ha de continuar fent de València una ciutat per a les élits, amb grans infrastructures obertes i preparades per al capitalisme transnacional, encara que “viure” en ella siga cada dia més miserable.