dimarts, 2 d’octubre del 2007

El fem de disseny, "osea"

"Vosotros a misa de una y yo a la una, mi tapita y mi caña. Así que fuera de mis esferas. Rimas ásperas pa los que con nuestro sudor rellenan sus carteras. De veras? Pensábais convencerme poniendo de colores las aceras? Fascistas, moriréis en el empeño, no me engañáis llenando mi barrio de papeleras de diseño (...)"


Trovadores de la lírica perdida, 2002

Què és el primer que ha fet el nou executiu de Maria José Català (PP osea) a Torrent? Precissament això: canviar tots els contenidors del poble per contenidors d'última generació.

Una mesura que només té un objectiu, que es faça vissible per part dels ciutadans que el nou govern fa coses, que inverteix els diners públics en millorar l'aspecte de la ciutat. És a dir, que durant aquesta legislatura estaran molt atents a les queixes veïnals, sent un govern diligent i preocupat pels assumptes que concerneixen als torrentins i bla bla bla, de cara a revalidar la victòria amb majoria absoluta. No s'ha de ser molt instruït per a vore-ho i és que com diuen els Trovadores, no m'enganyeu plenant el meu barri de papereres de disseny!!


Però el pitjor de tot és que en eixe desig modernitzador, han segrestat alsguns contenidors grocs, o siga, els de reciclatge d'envassaments lleugers. Concretament un ha estat el del meu carrer, així que pel què es pot veure, al nou executiu li importa molt que la gent llance el fem a trastos ultramoderns, però això del reciclatge... a qui cony li importa?!?


Des d'un punt de vista vertaderament ecològic, el reciclatge no és més que un pegat a la brutal acumulació de residus que produïm als països del centre i la semiperifèria, o dit en altres paraules, la "solució" de la ideologia del progrès (que no qüestiona el model del progrès i del creixement perquè naix al si d'ell mateix), però... que ni tan sols l'Administració cumplisca!!! Que per a un puto contenidor de mierda que hi ha a un diàmetre de més de 200 metres, damunt el lleven! És intolerable! I com que em diuen Aurora que em van a escoltar eixos capullos!