dissabte, 6 d’octubre del 2007

El PP de Torrent prohibeix el Correllengua

Ahir a les 19 h, estava previst l'inici del Correllengua des de l'estació del metro de l'avinguda del País Valencià a Torrent. L'ajuntament, però, va prohibir la cercavila per "motius de seguretat" i és que, segons sembla, estaven molt nerviosos davant un possible acte de "crema de fotos del rei".

La cosa és prou surrealista, però la veritat és que, quan vaig arribar, em vaig trobar dos policies locals i un grapat de segurates de Prosegur (aquests, com sempre, com si tingueren un pal clavat al cul) i els municipals començaren a interpel.lar als responsables del Correllengua. La primera cosa que els van demanar va ser que els mostraren els cartells que portaven, per comprovar que no es tractava de fotografies del monarca.

Els organitzadors els explicaren que res d'això, que es tractava d'un acte cultural a favor de la llengua catalana, però ni així ens van permetre realitzar la cercavila amb normalitat.

L'ajuntament de Torrent es converteix en el primer Ajuntament que prohibeix un Correllengua. Potser Maria José Català estiga disposada a escoltar els seus veïns per millorar la ciutat, però sembla que no està tan disposada a què el jovent progressista torrentí ens manifestem en defensa del català pels carrers del nostre poble.

1 comentari:

Carola ha dit...

El PP siempre el PP...

Luego se llenan la boca hablando de restricciones de las libertades en Venezuela.