divendres, 19 d’octubre del 2007

Un acudit

S'alça Joan Ignasi pel matí,
es mira a l'espill i es diu:
"¿Quin és el PLA per a hui? Dimitir"

JA, JA, JA, JA, JA, JA...

Sí, Joan Ignasi Pla ha dimitit. Ahir, quan estava a classe, un company em donà la notícia juntament amb un comentari: "Encara li passa poc, a l'imbècil". I sí, evidentment, jo compartisc aquest pensament. Perquè potser a Pla no el volien al seu partit, però del què sí n'estic segura és que la gent del carrer no sentia cap estima per ell.

La veritat és que del que més m'alegre és de què ja no haurem de veure la seua cara de tonto amb un llapis, intentant fer de líder de ¿l'oposició? Un càrrec del què ell no es volia despegar ni amb tenalles, per això les seues declaracions en el moment de la dimissió anaven dirigides cap a tota una autèntica operació de complot per part "d'uns agents estranys". Sí, pot ser algú ha hagut de tirar mà de filtracions a prensa per poder aPLAnar el camí cap a un nou lideratge del socialisme valencià, però és el millor per a tots.

Bo, tal vegada no siga el millor per al PP, que ha prestat el seu muscle per a què Pla plorara la seua ràbia, i és que, sens dubte, perden un bon company i pitjor "líder de l'oposició". Un home que, recordem-ho, total s'havia fet una xapuceta de 100.000 euros de res (què són 100.000 euros?, perfavor!) que encara estava pendent de passar per caixa, en una espècie d'oferta per a polítics: en canvi de compre y no pague hasta dentro de tres meses, l'oferta de la constructora a Pla va ser algo així com contrate y no pague hasta dentro de tres años o a una mala, permutamos por un PAI o algo y en paz. Ai, mare... i encara et passa poc, Joan Ignasi!
Un vídeo de El País sobre la dimissió del menda lerenda: