dimecres, 9 de gener del 2008

At Versaris - Dos és un

El meu estimat brother de Sants m'ha enviat el primer vídeo-clip d'At Versaris. SHAKE YOUR BODY!


6 comentaris:

Anna ha dit...

Moltes gràcies per la primícia, formosa. Acabo de passar els millors minuts del dia.

Pubilla

aurora ha dit...

M'alegre molt. La veritat és que per a mi també va ser molt agradable (i graciós) trobar-me a un vell colega fent promo del seu primer video-clip.

Salut!

Víctor ha dit...

Bones Aurora, entre prou a sovint al teu blog i sóc un gran seguidor (tot i que no t'haja escrit mai, de fet crec que t'he tinc agregada al meu blog, no ho recorde ara mateixa).

Res volia preguntar-te, ja que no trobe cap altre mitjà, si tens alguna opinió formada al voltant de Alecrín.

Salut i revolució!

aurora ha dit...

Hola Twenty!

Què agradable sorpressa saber que hi ha algú que no conec que segueix el meu bloc! Gràcies per suportar-me, jejeje. Per cert, abans de respondre la teua pregunta, podries donar-me l'adreça del teu bloc? M'ha entrat curiositat per visitar-lo, i amés, podré agregar-lo a la llista de blocs amics. Si no vols deixar-lo als comentaris pots enviar-m'ho a la següent adreça de correu:
party.sana@gmail.com

Respecte a Alecrín. Bo, la veritat és que sé el que sap la majoria de gent que llegeix premsa, és a dir, que es tracta d'un col.lectiu feminista, del qual unes 15 dones han interposat una autoinculpació per un delicte d'avortament, en solidaritat amb les dones que estan sent investigades pel jutge Sierra. No obstant, si vols més informació, potser puc aconseguir-te el contacte que tinc d'algunes feministes galeges, perquè tinc entés que són de Vigo, i tinc bona relació amb algunes dones de Galiza. Per la meua part, no puc donar-te més informació.
Una pregunta: és per a algun article o reportatge?

Salut, company, i estem en contacte.

xesk ha dit...

ieii aurora he caigut al teu bloc de conya,... i està de conya!!!

q wapo com t'ho curres no?

El kapuscinsky es un crack! t'has llegit "èben" o "viatges amb heròdot"? miraré si trobe ixe q t'estas llegint

com va la vida? q estàs fent ara?

vaig a investigar més el teu bloc, auuu wapa!!!

pakito-xesk

aurora ha dit...

Iiiiieeeeeee pakitooooo!

Què alegria home! Benvingut a aquesta humil bitàcora... Espere que a partir d'ara ens veiem prou per ací. Una abraçada i cuida't molt.

PD. Clar, que he llegit ébano, és de les millors! L'altre que em comentes no, però a la llarga aconseguiré llegir-los tots! Per cert, et recomane molt "Un día más con vida", que va ser el primer que vaig llegir... senzillament impressionant.