divendres, 30 de maig del 2008

Cartes al director



S’acosta el 7 de juny i creix el meu malestar per la convocatòria nazi. La resposta que s’està organitzant està encara en bolquers degut a múltiples factors, entre ells, el més important, el permís de l’ajuntament per a dur a terme les activitats, que està en l’aire. I clar, el temps apremia. Els nazis estan omplint Torrent amb la seua propaganda i nosaltres encara no podem encartellar. Sort que molts torrentins estan ja assabentats que hi haurà una sèrie d’actes de rebuig a aquesta barbàrie i estan disposats a mobilitzar-se.

Per altra banda, la meua iniciativa d’escriure cartes a la premsa ha tingut cert ressò: el dimecres la meua carta va ser publicada al diari Público i també ha estat publicada al mitjà electrònic Pàgina 26, així com a l’edició en paper de l’Avanç, en la secció d’opinió (en la qual, a partir d’ara, tindré una secció fixa). A més a més, el nostre estimat J.R. va escriure una altra carta, i segons m’ha informat, avui ix publicada a València Hui. Insistisc, però, que no és suficient. Deuria sumar-se molta més gent a esta iniciativa. Per a facilitar-vos les coses, a continuació publique algunes adreces on podeu enviar els vostres textos:

ABC: cartas@abc.es
EL PAÍS: cartasDirector@elpais.es
EL MUNDO: cartas.director@elmundo.es
PÚBLICO: cartas@publico.es
LAS PROVINCIAS: cartas@lasprovincias.es
LA RAZÓN: opinion@larazon.es
VALÈNCIA HUI: cartesaldirector@valenciahui.es
LEVANTE: levante.rdc@epi.es
LA VANGUARDIA: cartas@lavanguardia.es
AVUI: bustia@avui.cat
20 MINUTOS: zona20valencia@20minutos.es
METRO: ustedopina.cv@metrospain.com

Heu d’enviar les vostres cartes juntament amb totes les vostres dades personals (nom i cognoms, adreça, dni, telèfon i correu electrònic) tot i que, si ho preferiu, els textos poden anar signats amb les vostres inicials.