dimarts, 28 d’octubre del 2008

Per matar l'avorriment

Se suposa que estic treballant. Se suposa. La veritat és que estic molt avorrida. Però si ho faig tot avui, i no deixe res per a demà... malament: o no tindré res a fer o em manaran massa feina. I no vull cap de les dues coses.

Per aixo estic fent cosetes diverses, com per exemple (gràcies a la inestimable ajuda del company Òscar), descobrir que hi ha un nou gadget RSS a blogger amb el què, a partir d'ara, podeu subscriure's i llegir còmodament els meus textos i tots els comentaris, sense la necessitat de passar-vos per ací (clar, que entenc que veure la meua foto us alegre el dia, així que vosaltres mateixes). Ja l'he penjat, com podreu observar.

De pas també, compartisc amb vosaltres algunes rareses que m'he trobat este matí, en la meua recerca diària dels Diaris Oficials de les Comunitats Autònomes i que m'han fet prou gràcia (100% verídiques).

Raresa 1:
Orden de 15 de octubre de 2008 por la que se regula la campaña de lucha contra la rabia en la Comunidad Autónoma de Extremadura.
(i quin és l'àmbit d'aplicació? Tots aquells personatges dissidents, rojillos i anti-sistema de extremos duros?)

Raresa 2:
Orden de 24 de octubre de 2008, del Consejero de Agricultura y Alimentación, por la que se declara oficialmente la enfermedad de la lengua azul en Aragón.
(la solució està en deixar de vendre eixes piruletes!)

Hòstia! Rellegint el post pense: "estic massa hores davant l'ordinador i ja he perdut tot el meu criteri", però m'és igual. Un dia és un dia.

PS. I per acabar aquesta cosa i la meua (ben aprofitada) jornada, una de les millors cançons de la història:

2 comentaris:

Ricard ha dit...

I jo que pensava que la "llengua blava" l'havíem declarat oficial al País Valencià abans... Ara bé, que ells també en tenen, de FACAOs :P

Salut!

Javier García ha dit...

conexión con dos apuntes biográficos propios:
a) ayer me hablaban de que cuando uno tiene un blog tiene que frenarse un poco, no sucumbir a la pasión de verse publicado. de todos modos, estoy contigo: uno puede escribir sobre cualquier cosa y cuando quiera.
b) ayer tarde escribí un texto donde aparecían los Doors. a la noche, en radio 3, sonó una canción de ellos. conexiones!