dilluns, 16 de març del 2009

Coincidències i sensacions

Coincidisc plenament amb Tur quan diu en el seu blog: "crec que no m'equivoque si dic que ho passarem veritablement bé" en relació al primer blog i birres, que es va celebrar el divendres passat. Jo, com tantes altres ocasions, vaig ser la única xica, i, encara que vaig trobar a faltar alguna dona més (tal vegada podria haver estat Alícia, si no haguera estat perquè havia d'estar atenta a la resta de clients del bar) vaig estar molt a gust amb tots. També coincidisc amb l'amic Alfred Manfredi en la seua crònica (menys políticament correcta que la de Tur), perquè a l'igual que ell, considere tot un luxe haver pogut conversar amb bloggers il·lustres, de la talla dels Javiers Ibáñez i Alfonso; amb un jove periodista, Sergi; amb un crític taurí i alhora DJ, Andrés; amb un internauta a temps complet, Luís; i amb una estrella del rock i de la literatura, Xavi Sarrià. I per suposat, com ha fet Àngel Pérez, he linkat a tots en la secció de la família bloggera que teniu a l'esquerra. No els perdeu de vista.

3 comentaris:

Juan E. Tur ha dit...

Senta bé de tant en tant ser políticament correcte. Un petonet. A vore si ens veiem demà a la nit i s'en prenem alguna més.

Marc Peris ha dit...

Ei, felicitats, com m'hagués agradat ser per allà i intercanviar impressions.
Sou les millors.

Manuel Pérez i Muñoz ha dit...

Sembla que s'ho vau passar molt bé. Quina llàstima el estar exiliat. Ja hi haurà una altra ocasió. El binomi blog&birres és molt temptador.