dijous, 4 de novembre del 2010

THIS IS THE END

Ara sí


Ja em vaig acomiadar de vosaltres una vegada i, finalment, no va ser definitiva. Avui no hi ha marxa enrere. Aquesta tribuna d'amor i resistència, com vaig descriure des del principi aquest humil blog, arriba a la seu fi.  Per a sempre. És per això que em permet l'ús de majúscules en el títol! 
¿Els motius? Molts... 

Una abraçada virtual i fins sempre!


"The End" Apocalypse now
Carregat per nicobus. - Videoclips, entrevistes amb artistes, concerts i demés.

12 comentaris:

AlfredRussel ha dit...

Diria moltes coses, però em quedaré només en que em sap molt greu... Et trobare a faltar, molt. Sort i endavant!

Jesús Párraga ha dit...

Una altra abraçada per a tu, Aurora.
L'altre dia vaig preguntar per tu a un antic company d'Esquerra Unida i em va comentar que t'havies afiliat al col.lectiu de Torrent. Espere poder saludar-te en algun acte de l'organització encara que jo n'estic una mica (en realitat, molt) distanciat.
Salut, companya!

Efrem ha dit...

Tot i que fa poc que el conec, és un dels blocs que més m'agraden dels centenars que he visitat, un dels poquíssims que miro sempre. T'imaginaràs doncs que no m'ha fet gaire gràcia la notícia, per no dir que ha estat una gerra d'aigua freda :/ Deus tenir les teves raons, i esperem que la decisió sigui bona. Jo espero que segueixis escribint, si més no que el talent que tens no caigui en un pou i ens pugui seguir deleitant algun dia en alguna ocasió tant o més que com fins ara.

El problema d'aquestes relacions és aquest, que no en tens cap mena de control i el dia que te n'adones és com un despertar i veure que el somni no era real, sinó només un somni. Internet.

Bé, si volguessis seguir en contacte ja saps on sóc, hehe :_) una abraçada enorme i fins aviat!

elzo ha dit...

adéu amiga

Marc Peris ha dit...

Xè, però si darrerament estaves molt prolífica!
A mi m'agradava molt conéixer aquesta faceta de tu, ja que la distància no ens permet conversar tant sovint com voldria.
Una abraçada.
No hi ha res per sempre.

xesk ha dit...

Aurora!

Havia tornat a seguir-te, et tinc a la barra de dalt, i just et pires!!

Una abraçada ben forta i si decideixes tornar, ací tens un seguidor de les teues propostes i reflexions, i encara que el còmic aquell que posares tenia molta raó, la xarxa és una gran eina de divulgació crítica... si no,. a on?

Un bes!

Xesk-pakito

garrotades ha dit...

Nooooooooooooooooooooo!!!!!!!

Manuel Pérez i Muñoz ha dit...

Espere que t'ho tornes a pensar i que prompte estigues novament per ací. Açò dels blogs és un bon vici que com tots els vicis adquirits mai no es poden deixar del tot.

Josep ha dit...

Doncs avui és el primer dia que llegisc el teu blog.

Hauré de tirar enrere.

Unknown ha dit...

Aurora, és un fins aviat, espero que segueixis en la red, comentant, aportant la teva opinió, diferencia i repetició a tot arreu.
Una fortíssima abraçada!!
Ruben

Im-Pulso ha dit...

El desitjo el millor; és a dir, el que volguis.
Una abraçada i gracies pels teus textes.

Anònim ha dit...

Ai, mi madre! No seràs capaç de deixar-ho... Això sempre torna, com Terminator.

De ser així, m'apenaria moltíssim perquè, encara que no ho demostre amb comentaris del dia a dia, sí que llig el teu blog i m'has ensenyat coses MOLT interessants; així que no me pots tallar l'aixeta del coneixement! Qué hago yo? Hehehe!

Un besot ben gran, bonica!