dissabte, 22 de desembre del 2007

En compliment de la meua promessa...

Com totes sabreu, en qualitat d'amant de la música electrònica vaig assistir, el passat 1 de desembre al concert que The Chemical Brothers van realitzar a la Fira de Mostres de València. El dia següent al show vaig escriure un post titulat Love is All on us contava les meues impressions i on us oferia un vídeo per anar obrint boca. També vaig realitzar una promessa: que penjaria més vídeos per a què poguereu acostar-se d'alguna manera al què jo vaig poder sentir eixa nit. Ha arribat el moment. Ací teniu una sel.lecció dels millors moments:
En aquest vídeo, captat en la transició entre "Do it again" i "Hey boy, hey girl" comença a olorar-se la què s'anava a liar immediatament després...

I efectivament, es va liar grossa. "Hey boy, hey girl" va suposar tota una catarsi col.lectiva, que es pot apreciar al vídeo: amunt i avall, amunt i avall. Ho sentim però ens va envair unes ganes terribles de pegar bots, com quan érem adolescents...

I es veu que com ja no ho som (adolescents), doncs l'energia té un límit. Per això els propers vídeos sí tenen una qualitat acceptable. Des d'Out of Control fins "Love is all", gaudiu el concert sense sobresalts... paga la pena.

Voilà! C'est fini! Espere que us haja agradat...

2 comentaris:

Slartibartfast ha dit...

Segur que fou un gran concert sobretot per la marxa que es veu als videos

Ara mateix estic escoltant el recopilatori 93-03 tot i que jo soc més Fatboy Slim en música electronica

aurora ha dit...

Doncs sí, la veritat és que ho recordaré com una gran cita. Es nota que ets fan de Fatboy Slim, pel nom, jeje. A mi m'agraden prou els seus discos dels 90, però com a dj, no m'agrada molt la selecció que fa, és massa housera.

Bo, salutacions i bon any!